جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد

۳۶ هزار میلیارد تومان در حوزه صنعتی و معدنی سیستان و بلوچستان سرمایه‌گذاری خواهد شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/04/19 | تعداد بازید :2686
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۳۶ هزار میلیارد تومان در حوزه صنعتی و معدنی در این استان با ظرفیت اشتغالزایی ۲۰ هزار نفر سرمایه‌گذاری خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری برنا ، احمدعلی موهبتی در مراسم افتتاح خط ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر که از طریق ویدئوکنفرانس با حضور رییس جمهوری انجام شد اظهارداشت: با تلاش‌های دولت تدبیر و امید نرخ بیکاری در سیستان و بلوچستان سه درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه هر آنچه که در سیستان و بلوچستان یک روزی آرزو بود امروز محقق شده است افزود: در سواحل دریای عمان که گنج پنهان بوده و واردات کالاهای اساسی کشور از این نقطه آغاز می‌شود بیش‌از یک میلیارد دلار توسط دولت برای توسعه بندر شهید بهشتی سرمایه گذاری شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین در خصوص سرمایه گذاری در طرح راه آهن زاهدان -چابهار گفت: ۳۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای تکمیل این خط ریلی اعتبار در نظر گرفته شده که چند روز گذشته عملیات ریل گذاری خط زاهدان - چابهار با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.

وی ادامه داد: در این طرح بیش‌از سه هزار و ۵۰۰ نفر مشغول با افزون‌بر یکهزار و ۱۰۰ دستگاه ماشین‌آلات مشغول به فعالیت هستند.

موهبتی تصریح کرد: گازرسانی در سیستان و بلوچستان شتاب فزاینده‌ای دارد و تا پایان امسال گاز به چابهار می‌رسد و در همین راستا سرمایه‌گذاری در حوزه آب، برق و صنایعی همچون فولاد و پتروشیمی که وابسته به رسیدن گاز هستند شتاب بیشتری می‌گیرند.

وی همچنین با اشاره به طرح توسعه چابهار در دولت دوازدهم افزود: مشکل منطقه آزاد چابهار که ۲۵ سال از عمرش می‌گذشت و مرز هوایی، دریایی و زمینی نداشت توسط دولت تدبیر و امید رفع شد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه معدن یکی از ظرفیت‌های این استان در سند آمایش سرزمین است افزود: مطالعات هشتاد و پنج هزار کیلومتر مربع در ۱۳۵ پهنه معدنی انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین معادن غنی در حوزه فلزات در سیستان وبلوچستان وجود دارد که از جمله آن می‌توان به معادن مس و طلا اشاره کرد که امیدواریم امسال منشا حرکت جدیدی در این زمینه باشیم.

موهبتی تاکید کرد: صادرات از سیستان و بلوچستن در دولت تدبیر و امید ۳۰۸ درصد افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: با وجود شیوع ویروس کرونا صادرات از بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد و در زمینه واردات کالاهای اساسی ۹۷ درصد رشد داشته‌ایم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پارسال ۱۱۱ واحد تعطیل شده در این استان به چرخه فعالیت بازگشتند.

وی با بیان اینکه تقاضای سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان شتاب گرفته افزود: امیدواریم که با همت دولت دوازدهم منطقه آزاد سیستان نیز شکل گیرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل